Over ons

MZA (Molenaar & Zwarthoed Adviseurs) bestaat inmiddels ruim 40 jaar. In die veertig jaar is MZA uitgegroeid tot een kantoor met regionale dekking zonder de roots in Volendam te verliezen. Op gebied van financieel advies kunt u met al uw vragen bij MZA terecht. Zowel voor u privé als voor uw onderneming, de adviseurs van MZA staan elke dag weer voor u klaar. Met goed advies, een luisterend oor en ondersteuning bij schade. Onze slogan is niet voor niets; verzekerd van goed advies!

Historie

Betrouwbaar en vakbekwaam

Betrouwbaarheid en deskundigheid: misschien wel de belangrijkste kernwaarden in uw zoektocht naar een financieel adviseur. En precies daarom bent u bij MZA aan het juiste adres. We zijn er trots op al jaren het certificaat Financieel Planner (FFP) te mogen voeren. Het FFP-keurmerk garandeert de kwaliteit van financieel adviseurs, waardoor u volledig kunt vertrouwen op onze deskundigheid, integriteit en de jarenlange praktijkervaring waar wij op kunnen bogen. Naast gecertificeerd Financieel Planner zijn wij ook geregistreerd als Registermakelaar in Assurantiën (RMiA) en zijn we al vele jaren Erkend Hypotheekadviseur (SEH).

MZA heeft in Unirisk zijn eigen gevolmachtigd agent. Dit betekent dat wij door aangesloten te zijn bij de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA) en bij het Centraal Volmacht Bedrijf de bevoegdheid hebben om namens een of meerdere verzekeraars of banken rechtstreeks op te treden. Dit zorgt ervoor dat wij u sneller en efficiënter van dienst kunnen zijn. Meer over onze volmacht leest u hier.

Wij zijn dan ook in staat om al uw financiële zaken helder op een rijtje te zetten. Van inboedelverzekeringen tot hypotheken voor zzp’ers, en van autoverzekeringen tot uw pensioen; op financieel gebied betalen wij uw vertrouwen in ons met klinkende munt terug. De adviseurs en relatiebeheerders van MZA helpen u graag verder met uw vraagstukken. In begrijpelijke taal met heldere voorbeelden. Het is prima dat wij weten wat welke ingewikkelde verzekeringsvoorwaarde betekent, maar het is belangrijker dat we aan u kunnen overbrengen wat dit voor u inhoudt en waarom welke keuze voor uw situatie de juiste is. Die transparantie en helderheid schept vertrouwen en dat is ons grootste goed; een langdurige vertrouwensband met u opbouwen.

Kwaliteit

Klantgericht en betrokken

Uiteraard staan uw belangen als relatie van MZA bij ons voorop. Door net dat stapje extra te zetten en er voor u te zijn als u ons nodig heeft. Maar ook door u te helpen met handige tips om risico te vermijden. Die preventie betaalt zich terug in de premies en nog belangrijker; in het niet oplopen van schade. Wanneer zaken tijdig aangepakt worden, worden extra kosten afgewend en uw MZA adviseur helpt u hier graag bij.

MZA staat middenin de regionale samenleving. Daarom ondersteunen wij graag initiatieven in ons werkgebied die een waardevolle bijdrage leveren aan de leef- en werkomgeving van onze relaties. Wij helpen regelmatig verenigingen, instellingen en maatschappelijke doelen in de regio bij het behalen van goede prestaties op gebied van sport, cultuur en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij geloven dat een positieve bijdrage aan deze doelen bijdraagt aan het verrijken van het persoonlijke leven van onze relaties in Volendam en omstreken.   

Sponsoring