Recreatie

Ontspannen en genieten van het leven is heel belangrijk. Of u nu heerlijk op reis gaat met het vliegtuig, voor een actieve vakantie met de auto of caravan erop uit trekt of op een boot geniet op het water. Maar ook tijdens een ontspannen uitje kan er iets fout gaan. Daarom is het belangrijk om goed verzekerd op pad te gaan. Een ongeluk met de auto of caravan, verlies van bagage op het vliegveld of uw portemonnee wordt gestolen in het buitenland. Allemaal voorbeelden van vervelende situaties die voor kunnen komen tijdens uw vakantie en waarvoor u goed verzekerd wilt zijn.

Problemen voor vertrek

Maar niet alleen tijdens de vakantie kan er iets misgaan. Wanneer u net voor uw vakantie met een overlijden in uw naaste omgeving wordt geconfronteerd, wilt u natuurlijk niet weg. Daarom is het van belang om een annuleringsverzekering af te sluiten. Dankzij deze verzekering kunt u in veel gevallen uw reis zonder problemen annuleren.

Eenmalig of doorlopend

Gaat u meerdere keren per jaar met vakantie? Dan kan het verstandig zijn om een doorlopende reis- of annuleringsverzekering af te sluiten. Zo hoeft u er niet bij elke vakantie aan te denken om deze apart af te sluiten en vaak scheelt dit ook in de premie die u betaalt. Laat u informeren door de adviseurs van MZA in in Volendam over welke vorm van reis- en annuleringsverzekering het beste bij uw situatie past.

Een caravan is geen aanhanger

Gaat u vaak met de caravan op vakantie? Zorg ervoor dat ook de caravan goed verzekerd is. Een caravan is geen aanhanger en valt ook niet onder de dekking van uw standaard autoverzekering. Dit is een aanvullende dekking waar u voor moet kiezen. Deze verzekering is niet alleen voor caravans die u achter de auto kunt hangen, maar ook voor caravans op een vaste standplaats. Informeer bij de adviseurs van MZA welke vorm van verzekering u nodig heeft voor uw caravan.

Reisverzekeringen

 

Recreatie

Hoe gaat u op reis: