Samenwerkingen

www.centraalvolmachtbedrijf.nl

Een volmachtbedrijf biedt aan financiële dienstverleners toegang tot grote verzekeraars en heeft de mogelijkheid om zelfstandig polissen te leveren. Deze dienstverleners zijn aangesloten bij het CVB, Centraal Volmacht Bedrijf. Tevens zijn veel volmachtbedrijven aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA).

www.heutsassuradeuren.nl

Heuts Assuradeuren is een volmachtkantoor. Wij zijn opgericht met als doel om zelf verzekeringsoplossingen te creëren voor de relaties van ons eigen assurantiebedrijf op het gebied van schadeverzekeringen.

www.unirisk.nl

Wij zijn een volmachtkantoor. Wij zijn opgericht met als doel om zelf verzekeringsoplossingen te creëren voor de relaties van ons eigen assurantiebedrijf en die van onze subagenten op het gebied van schadeverzekeringen.

herenvest.nl

Herenvest biedt pensioenadvies op maat. Door een persoonlijke aanpak worden ondernemers op hun wenken bediend en wordt voor hun medewerkers en henzelf de juiste pensioenoplossing gekozen.

www.assistverzuim.nl

Assist Verzuim is een gecertificeerde Arbodienst en biedt innovatieve oplossingen bij arbeidsongeschiktheid. Men ondersteunt werkgevers gedurende de eerste 2 jaar verzuim, de Ziektewet en WIA uitvoering. Maar ook bij preventie, verzuim, vitaliteits-, gezondheids- en HR-management zijn het partners voor de opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers zijn werkgevers, inkomensverzekeraars én volmachtkantoren.

amplioverzuimexperts.nl

Voor onafhankelijke ontzorging op het gebied van verzuim- en re-integratiebegeleiding is Amplio dé aangewezen partner.

www.cz.nl

CZ zorgverzekeringen is een partij waar wij ook al jaren mee samenwerken

www.asr.nl

A.S.R. is een gerenommeerde verzekeringsmaatschappij waar wij mee samenwerken op het gebied van:

  • Schadeverzekeringen
  • Inkomensverzekeringen
  • Levensverzekeringen
www.nn.nl

Nationale Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale Nederlanden biedt een compleet assortiment aan verzekeringen zoals schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen, levensverzekeringen en zorg.

www.arag.nl

Bij juridische problemen werken wij samen met Arag Rechtsbijstandverzekeraars

www.amersfoortse.nl

Met De Amersfoortse werken wij samen in verband met:

  • Inkomensverzekeringen
  • Zorgverzekeringen
www.onvz.nl

ONVZ is een gewaardeerde partner op het gebied van zorgverzekeringen

www.das.nl

DAS is een expert in toegankelijke juridische kennis. Zij denken met u mee bij problemen en conflicten. Daarbij gaan ze verder dan het geven van advies alleen. Hun specialisten komen met praktische en haalbare oplossingen voor uw problemen óf om die te voorkomen. Zij komen op voor uw recht.

www.averoachmea.nl

Avéro Achmea is al bijna tweehonderd jaar actief in de verzekeringsbranche en richt zich zowel op zakelijke als particuliere klanten. Avéro Achmea mag zich rekenen tot de grootste verzekeraars van ons land.

www.allianz-assistance.nl

Allianz Global Assistance is een expert op het gebied van reis-, fiets- en Pechhulpverzekeringen. Met vestigingen op 5 continenten, in 34 landen én een netwerk van lokale agenten in de landen waar zij geen vestiging hebben, staan zij dag en nacht paraat.
 

www.goudse.nl

De Goudse heeft voor ondernemers gespecialiseerde oplossingen voor bedrijfs-, inkomens- en personeelsverzekeringen en naast bedrijfsverzekeringen ook verzekeringen voor particulieren. 

www.hiscox.nl

Als private insurer bieden wij vermogende particulieren uitstekende verzekeringen en begrip voor hun situatie. Als business insurer zijn we als geen ander gespecialiseerd in het verzekeren van zelfstandige ondernemers in de zakelijke dienstverlening. U merkt dit aan onze snelle en altijd correcte claimafhandeling. Maar vooral aan onze service, die volledig stoelt op één stelregel: wij lossen problemen voor u op. Na een schade hebt u immers al genoeg aan uw hoofd. Het is een manier van zakendoen en meedenken die even aangenaam als correct is.

www.midglas.nl

Wij zijn Midglas glasverzekeraar, al ruim 100 jaar dé verzekeraar van glas in Nederland en volledig gespecialiseerd in het bieden van kennis en zekerheid in glasrisico’s. Zoals onze naam al doet vermoeden verzekeren wij niet alles, zoals vele verzekeraars, maar verzekeren wij “alleen” glas. Maar daar zijn we dan ook de beste én de grootste in.

www.achmea.nl

Achmea biedt verzekeringen aan voor zorg, schade, leven, arbeidsongeschiktheid en pensioenen. Onze klantenkring is breed: van particulieren, kleine zelfstandigen, beursgenoteerde bedrijven tot de overheid.

www.aegon.nl

Aegon is een van de grootste verzekeraars in Nederland en actief in 20 landen. 

www.allianz.nl

In Nederland zijn we sterk in schadeverzekeringen, levensverzekeringen en inkomensverzekeringen . Van autoverzekering tot arbeidsongeschiktheids­verzekering, en van overlijdens­risicoverzekering tot ondernemerspensioen. We hebben 1,3 miljoen klanten en 1.200 medewerkers die werken in Rotterdam .

www.anchorinsurance.nl/nl

Anchor Insurance is opgericht in 2005. Wij zijn een onafhankelijke, internationaal georiënteerde verzekeringsmakelaar, met bijzondere aandacht voor de maritieme sector. Wij kenmerken ons door hoogwaardige verzekeringsoplossingen, een grote klantgerichtheid en het bieden van de best denkbare service.

www.ankerinsurance.eu

Anker Insurance biedt gespecialiseerde verzekeringsoplossingen aan op het gebied van rechtsbijstand, reis en vrije tijd. Anker Insurance handelt vanuit de filosofie ‘Eerst de mens’. Dat betekent dat wij onze relatie met samenwerkingspartners en klanten voorop stellen. Wij hechten veel waarde aan korte lijnen en persoonlijk contact.

www.aonverzekeringen.nl/nl-NL

De historie van Aon gaat terug tot het jaar 1688. Aon is de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaar van Nederland. In Nederland heeft Aon 15 vestigingen met 2.600 medewerkers. Het hoofdkantoor staat in Rotterdam.

ardanta.nl

Ardanta bestaat 51 jaar en is de uitvaartverzekeraar van ASR Levensverzekering N.V. Vanuit Enschede staan ruim 100 medewerkers voor u klaar om u verder te helpen. Ardanta heeft ruim 4 miljoen klanten en hiermee zijn we de grootste uitvaartverzekeraar van Nederland.

new.brandnewday.nl

Brand New Day si een pensioenbank van deze tijd. Opgericht door de oprichters van Binck Bank. 

www.chubb.com/benelux-nl

Chubb is de grootste beursgenoteerde brand – en aansprakelijkheidsverzekeraar ter wereld. Ze is door De Nederlandsche Bank toegelaten op de Nederlandse markt en lid van het Verbond van Verzekeraars.

vereende.nl

de Vereende is gespecialiseerd in het verzekeren van onverzekerbare risico's en bijzondere schades. Wij hebben de kennis en kunde om verzekeringsoplossingen op maat te bieden. Daarin zijn we uniek. Elk verzoek dat we krijgen, onderzoeken we nauwkeurig. Hoe moeilijker de vraag, hoe mooier onze uitdaging om met een passende oplossing te komen.

www.donatus.nl

Donatus Verzekeringen is Dé Kerken en monumenten verzekeraar van Nederland.

www.enra.nl

ENRA is een van de grootste fietsverzekeraars van Nederland. We houden ons alleen maar bezig met de verzekering van tweewielers. Onze 45 medewerkers zijn dan ook echte specialisten als het gaat om tweewielerverzekeringen. Ons grote doel: ervoor zorgen dat u onbezorgd gebruik kan maken van uw fiets, E-bike, racefiets, MTB, high speed E-bike, bromfiets of scootmobiel!

www.eoc.nl

EOC is de verzekeriingsmaatschappij voor de plezier- en beroepsvaart. 

www.eulerhermes.nl/kredietverzekering.html

Euler Hermes is de grote kredietverzekeraar ter wereld. Met een kredietverzekering is jouw bedrijf verzekerd voor schade die ontstaat omdat een klant zijn facturen niet meer kan betalen. 

havelaar.com

Havelaar & Van Stolk is een allround financieel dienstverlener voor ondernemers en particuliere relaties.

www.hdi.global/nl/nl

HDI Global SE biedt verzekeringsoplossingen voor industriële en commerciële klanten in de hele wereld.

www.klap.com

Klap is een Amsterdams familiebedrijf dat sinds 1854 ondernemers ontzorgt als het gaat om het beheersen en verzekeren van hun zakelijke risico’s. Met team van specialisten heeft Klap alle expertise – van riskmanagement, transport, aansprakelijkheid, cyber, brand, employee benefits tot pensioenen – ter beschikking die nodig is om uw bedrijf optimaal te begeleiden in risicobeheersing.

www.klaverblad.nl

Bij Klaverblad bieden we al sinds 1850 gewoon goede verzekeringen voor particulieren en het MKB. 

www.marsh.com/nl/nl/home.html

Marsh is wereldwijd marktleider op het gebied van verzekeringsmakelaardij en risicobeheersing. We helpen onze klanten bij het in kaart brengen en beheersen van risico’s en het creëren van nieuwe groeimogelijkheden.

www.monuta.nl

Monuta is één van de bekendste uitvaartorganisaties van ons land. De uitvaartorganisatie heeft een verzekerings- en een uitvaartverzorgingstak. Monuta wil uitvaarten organiseren die nabestaanden in staat stellen met een goed gevoel afscheid te nemen van hun dierbaren.

www.movir.nl

MOVIR kan bogen op ruim 120 jaar ervaring in het leveren van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

www.nedasco.nl

Nedasco is een serviceprovider in schadeverzekeringen voor assurantieadviseurs.

noorderlinge.nl

Noorderlinge verzekeraars is een intermediaire schadeverzekeraar en begeeft zich voornamelijk op de particuliere en (klein) zakelijke markt waarbij brandspecialisme de spil vormt.

www.oomverzekeringen.nl

OOM Verzekeringen is specialist op het gebied van verzekeringen voor Nederlanders die langere tijd naar het buitenland gaan of buitenlanders die naar Nederland komen. Daarnaast biedt OOM Verzekeringen oplossingen voor verzwaarde (brand-)risico’s.

www.scildon.nl

Scildon is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij en een specialist in inkomensverzekeringen.

www.stadholland.nl

Stad Holland is een kleine, zelfstandige zorgverzekeraar. Wij zijn slagvaardig, betrokken en servicegericht. Bij ons kunt u rekenen op een optimale bereikbaarheid en een snelle betaling van declaraties. 

www.taf.nl

Wij zijn TAF, aanbieder van levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Wij zijn expert in financiële producten die inkomen en vermogen beschermen.

www.turien.nl

Turien & Co. Assuradeuren is één van de grootste assuradeuren van Nederland. Het bedrijf werkt als volmacht voor meerdere verzekeraars.

victorinsurance.nl

Victor is wereldleider op het gebied van verzekeringsadvies en risicomanagement.

www.vivat.nl

VIVAT is actief op de verzekeringsmarkt via de bekende verzekeringsmerken Zwitserleven en Reaal en vermogensbeheerder ACTIAM.

www.voogd.com

Voogd & Voogd is in de verzekeringsbranche zijn wij een belangrijke schakel tussen (online) adviseurs en verzekeraars. Wij zijn verantwoordelijk voor de acceptatie en administratie van schadeverzekeringen, premie-incasso, schadeafhandeling en uitbetaling. 

www.hienfeld.nl

Hienfeld is een assuradeurenbedrijf en specialist in het verzekeren van niches. Wij werken uitsluitend samen met het professioneel intermediair.

www.yarden.nl

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland.