Zonder zorgen aan de slag als ZZP-er?

Verzekering én bankzaken in één keer geregeld!

Het starterspakket bestaat uit een aantal verzekeringsproducten die de basisrisico’s voor een startende ondernemer afdekt én een MKB Rekening van de Regiobank.

Het starterspakket bevat tenminste één verzekering én een MKB Rekening Regiobank. Onderstaande verzekeringen kunnen onderdeel zijn van het pakket:

Zakelijke aansprakelijkheidsverzekering
Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering beschermt uw bedrijf bij claims van aansprakelijkheid voor schade aan andermans spullen, schade ontstaan door een gebrek in een product, letsel aan personen, gevolgschade en plotseling ontstane milieuschade door een incident.

Rechtsbijstandverzekering
Heeft u een meningsverschil met een afnemer over het geleverde werk of betaalt een opdrachtgever niet uit? Via de Rechtsbijstandverzekering wordt een eventueel incassotraject overgenomen en wordt juridische hulp ingeschakeld om te bemiddelen met afnemers.

Binnen het pakket worden juridische kosten vergoed van € 35.000 tot maximaal € 50.000, afhankelijk van de benodigde verzekering. Bekijk onderstaande productpagina's voor meer informatie.

Meer weten over: MZA Starterspakket ZZP?

(Bestel-) autoverzekering
Een bedrijfsauto zorgt voor een grote mate van vrijheid bij het ondernemen. De rubriek aansprakelijkheid binnen de autoverzekering is in Nederland verplicht. Deze wettelijke verplichting betekent dat u zonder deze aansprakelijkheid dekking binnen het autopakket niet de openbare weg op mag. De autoverzekering moet alle schade dekken die uzelf of de bestuurder van de auto, in het verkeer aan andere voortuigen of personen toebrengt. De autoverzekering kent meerdere varianten, waaronder WA, WA/Beperkt Casco, WA Volledig casco.

Eigen vervoersverzekering
Als ZZP-er zit u niet te wachten op diefstal van gereedschap uit uw auto of bestelbus. Bij de Eigen vervoersverzekering bent u niet alleen dag en nacht verzekerd voor diefstal van het gereedschap wat in uw auto ligt, maar ook goederen van een klant die u vervoert (bijvoorbeeld een nieuw gemaakte kast). Naast diefstal is ook de dekking bij schade belangrijk. Mocht iets beschadigd raken tijdens het laden en lossen, dan valt dit ook onder de eigen vervoersverzekering.

Ongevallenverzekering
Als ZZP-er heeft u geen werkgever die uw salaris doorbetaalt als u langdurig bent uitgeschakeld. U bent afhankelijk van uw eigen werkzaamheden en bijbehorend inkomen. Kunt u tijdelijk of langdurig niet werken dan vangt een arbeidsongeschiktheidsverzekering dit af, maar wat gebeurt er als u blijvend invalide raakt? Een ongevallenverzekering keert uit bij blijvende invaliditeit en bij overlijden.

MKB Rekening Regiobank
De MKB rekening van de Regiobank is een compleet betaalpakket, inclusief betaalpas. Een zakelijke rekening zorgt ervoor dat uw zakelijke geldstromen van uw privé-uitgaven gescheiden blijven. De MKB Rekening kent een boekhoudkoppeling, zodat u altijd de juiste gegevens in uw boekhouding heeft. Bij de Regiobank heeft u persoonlijk contact met een zelfstandige adviseur die u, uw onderneming én de lokale markt kent.

Kosten
Voor het starterspakket geldt voor het eerste jaar een korting op de verzekeringspremie. Een korting die over meerdere verzekeringen wordt berekend indien deze zijn opgenomen in het starterspakket. Daarnaast wordt 6 maanden lang de pakketprijs van € 9,95 per maand voor de MKB Rekening Regiobank als korting vertrekt.

MZA Starterspakket ZZP

Advies en afspraak

Voor uitgebreid en op uw situatie toegespitst advies kunt u een afspraak maken met onze Adviseur ZZP, Maurice Bakker. 

Maak een afspraak

MZA Starterspakket ZZP